Klantenservice

Veel gestelde vragen

Contact

Alle vragen, opmerkingen en input om onze diensten te verbeteren stellen wij zeer op prijs. Deze vragen kunnen worden verstuurd naar info@yoscacosmetics.com.

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Betaalmethoden

YOSCA accepteert de volgende betaalmethoden: iDEAL, PayPal, Creditcard (Visa, MasterCard en American Express), Klarna en YOSCA Giftcard.

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Verzending

Onze producten worden verstuurd via PostNL. Echter kunnen wij in verband met de drukte niet garanderen dat uw bestelling binnen het gekozen tijdsbestek wordt bezorgd omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van onze bezorgpartner. Tevens proberen we geplaatste bestellingen gedurende deze drukke periode zo snel mogelijk te verwerken. Daardoor is het mogelijk dat u uw bestelling in een eerder tijdvak ontvangt dan waar u aanvankelijk voor gekozen heeft. Voor actuele informatie met betrekking tot de bezorging van uw bestelling adviseren wij u daarom de Track&Trace-gegevens van uw bestelling te raadplegen.

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om uw online aankoop te ruilen voor een ander product. U dient uw ontvangen product (mits ongeopend en ongebruikt) te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. Uw online aankopen kunt u retourneren via een bij u PostNL Servicepunt in de buurt. U dient hiervoor het door u ontvangen retourformulier toe te voegen aan uw retourzending. Bij afgifte van uw retourzending ontvangt u altijd een retourbewijs: bewaar uw retourbewijs zorgvuldig om de status van uw retourzending te kunnen raadplegen. Normaliter duurt het enkele werkdagen voordat uw retourzending arriveert in ons magazijn en wordt verwerkt. Zodra uw retourzending wordt verwerkt zullen wij u hier per e-mail over informeren.

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Retourneren

Uw online aankopen kunt u binnen 14 dagen retourneren mits ongebruikt via een PostNL Servicepunt bij u in de buurt. U dient hiervoor het door u ontvangen retourformulier toe te voegen aan uw retourzending. Bij afgifte van uw retourzending ontvangt u altijd een retourbewijs: bewaar deze zorgvuldig om de status van uw retourzending te kunnen raadplegen.

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Bestelling annuleren

Helaas is het niet mogelijk om uw bestelling te annuleren. Indien u uw bestelling niet wenst te ontvangen adviseren wij u uw bestelling te weigeren zodra de postbezorger voor uw deur staat. Onze bezorgpartner zal ervoor zorgen dat uw bestelling kosteloos naar ons wordt geretourneerd. Zodra uw retourzending door ons is ontvangen ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail en wordt het betaalde bedrag binnen 5 tot 10 werkdagen teruggestort op uw bankrekening.

Sign in

Need an account? Create one now

(2) ITEMS

Free 14 Days Returns

Secure Shopping